online cursus

Jouw geboortekracht

Is dit herkenbaar?

Je wil je graag voorbereiden op de bevalling maar hebt weinig tijd..

Bij het lezen van positieve geboorteverhalen vraag jij jezelf af of dit ook voor jou is weggelegd

Je leunt heel erg op je verloskundige/gyneacoloog maar vraagt je af hoe je het moet doen als hij/zij er nog niet is (of een gedeelde dienst heeft)..

Je hebt Google of de tips van anderen gebruikt om je geboorteplan te maken, maar weet niet of dit echt JOUW voorkeuren zijn..

Je gaat maar door en je hebt weinig tijd om echt even goed te ontspannen en echt stil te staan bij het wonder in je buik..

Je zou er graag aan herinnerd willen worden  hoe sterk en krachtig jij bent..

Ik leer jou in een mum van tijd door middel van doeltreffende video's én veel handige tips en tricks om jouw geboortekracht te ontdekken..

Want geloof me: Deze kracht zit ook in jou!

JOUW

GEBOORTEKRACHT

Deze cursus is voor jou als jij niet gewoon wil bevallen, maar er een fantastische ervaring van wil maken die je voor de rest van je leven bij je mag dragen! Ook voor JOU is weggelegd, jij kan dit!

Ontdek jouw geboortekracht in 8 modules

Je wordt niet zomaar op een ochtend wakker en besluit: hé, vandaag ga ik een marathon lopen!  Nee! je bereidt je voor. Je oefent. Je traint je lichaam maar vooral je geest. Je weet wat je te wachten staat. Dus waarom zou je de geboorte ingaan en gewoon zien hoe het gaat?

Ik weet dat het eng kan zijn om uit te spreken wat je graag zou willen als het over bevallen gaat. Het kan eng zijn om voor jezelf op te komen en uit te spreken wat je graag zou willen als het over bevallen gaat. Misschien laat je je leiden door de mening of het oordeel van een ander? Of denk je dat je teleurgesteld zal zijn als het anders loopt? 

Bij een geboorte komt dit allemaal samen: voorbereiding, vertrouwen en overgave.

Hoe je dit doet?

Leren over je barende lichaam, leren te vertrouwen, leren je over te geven en jouw vrouwelijke kracht leren ontdekken!

Zo zorg je voor de geboorte van je dromen, wat er ook gebeurt.

Hoe zou het voor je zijn als...

Ben jij klaar om op je eigen tempo jouw geboortekracht te ontdekken tijdens deze doeltreffende online cursus? Zodat jij volledig in jouw kracht zal staan tijdens de mooiste dag van jouw leven, de geboorte van jouw kindje!

Over Studio Hypnobirthing
.
Mijn vertrouwen is gegroeid doordat er met hele simpele oefeningen grootse veranderingen kunnen ontstaan en gebeuren. In een korte tijd (5 sessies) zijn de zorgen en onzekerheden veranderd in geen zorgen en zelfverzekerdheid."
Edwin
"De cursus van Henrietta heeft mij laten inzien dat je niet meteen iets moet afschrijven zonder jezelf erin verdiept te hebben. Ook heeft de cursus mij laten inzien, dat het lichaam ontzettend krachtig is, als het hoofd hierin gelooft. Na de cursus geef ik het vertrouwen in de geboorte een 9,5."
Percy
"Tijdens mijn 2e zwangerschap de cursus gevolgd. Mijn eerste bevalling was niet bepaald een fijne ervaring. Hierdoor had ik best wel angst voor mijn volgende bevalling. Daarom ging ik op zoek naar manieren om de bevalling positiever tegemoet te gaan en zo kwam ik uit bij Henrietta. Als ik zou moeten benoemen wat de cursus voor mij heeft veranderd zou ik zeggen, ALLES! Mijn kijk op de bevalling is compleet verandert. Ik kreeg vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam en de angst verdween. Henrietta heeft mij (en ook mijn partner) duidelijke technieken geleerd en handvatten gegeven die we tijdens de bevalling konden gebruiken om het een mooie pijnloze ervaring te maken."
Vronie

DE EERSTE 50 CURSISTEN BETALEN DE PILOTPRIJS van 49,99 IPV 120,-

DE EERSTE 50 CURSISTEN BETALEN 49,99 IPV 120,-
50

De cursus

online cursus jouw geboortekracht

Deze uitgebreide online zwangerschapscursus bestaat uit 8 modules. Bestaande uit duidelijke video’s en bij sommige module’s een begeleidend werkboek.

Je ontvangt iedere week een nieuwe module in je inbox.

Je kan de cursus alleen volgen maar het is extra waardevol als je het samen met je geboortepartner volgt. De geboortepartner is in de meeste gevallen de partner van de moeder maar kan natuurlijk ook een vriendin, moeder, Doula of iemand anders zijn die zij volledig vertrouwt.

De modules:

  • MODULE 1 – Jouw geboortemindset
  • MODULE 2 – Bewust zwanger
  • MODULE 3 – Hoe werkt jouw lichaam
  • MODULE 4 – Jouw geboortepartner
  • MODULE 5 – Jouw geboortekracht
  • MODULE 6 – Jouw geboorteplan
  • MODULE 7 – Jouw borstvoedingsmindset
  • MODULE 8 – Het vierde trimester

Na de cursus:

Heb jij ontdekt hoe jij in jouw vrouwelijke kracht kan stappen. En is iedere cel in jouw lichaam er van overtuigd dat jij een krachtige geboorte gaat krijgen

Je hebt geleerd je angsten, zorgen en twijfels weg te nemen en een positieve, zelfverzekerde mindset aan te nemen om vol vertrouwen en kalm de geboorte tegemoet te gaan.

Jij en jouw geboortepartner hebben meerdere tools in handen die jullie kunnen gaan inzetten tijdens de geboorte van jouw kindje. Hierdoor zal het proces voorspoedigen.

Je hebt je geboortepartner zien transformeren naar een betrokken en goed geïnformeerde steunpilaar. Die jou en jouw baby krachtig weet te ondersteunen tijdens het gehele proces. 

Je hebt de basiskennis over borstvoeding geleerd en daardoor heb je een reële verwachting.  je hebt kennis hoe je jouw borstvoedingsmindset positief kan beïnvloeden.

Je hebt geleerd hoe het vrouwelijke lichaam werkt en wat zij nodig heeft tijdens het baren. Door het natuurlijke proces beter te begrijpen, kun je dit proces omarmen.

Je hebt inzichten gekregen over het vierde trimester (kraamperiode) zodat je van deze periode optimaal kan genieten en het lichaamseigen herstel kan ondersteunen in plaats van tegen te werken.

 

Ben je al over de 30 weken zwangerschap heen en wil je versneld volgen? Ook dit is mogelijk! Stuur mij dan een berichtje.

 

Een krachtige geboorte betekent niet een perfecte geboorte. Een krachtige geboorte is er een waarbij je een gevoel van controle hebt en behoud, je wordt ondersteund, je voelt je zelfverzekerd en goed geïnformeerd bent over je keuzes!

ik gebruik geen magie of onthul een groot geheim tijdens de cursus, ik breng alleen naar buiten wat al in je zit.. maar soms heb je gewoon wat extra hulp nodig om dit in jezelf te vinden. 

Sommige zorgverleners vergoeden deze cursus vanuit de aanvullende verzekering. 

Ontdek jouw eigen vrouwelijke geboortekracht..