Mini-cursus het vierde trimester

Een perfecte voorbereiding op je kraamperiode

actie: buy one, give one

Laatste beschikbare mini cursus voordat Henrietta vanaf 6 april met zwangerschapsverlof zal gaan.

Maandag 28 maart van 20.00 – 21:30 uur

Zoals je hoogstwaarschijnlijk weet bestaat een zwangerschap uit 3 trimesters. In mijn eigen zwangerschap was ik zo druk bezig met de voorbereiding op de geboorte van Jonah dat ik dacht dat de kraamperiode (het vierde trimester) wel vanzelf zou gaan. 

Boy was I wrong 😉

Dat ook het vierde trimester voorbereiding nodig heeft is mij heel duidelijk geworden. Daarom zorg ik er met deze Mini cursus het Vierde Trimester voor dat aanstaande moeders perfect worden voorbereid op deze periode. Zodat je precies weet wat je te wachten staat, hoe je jezelf kan verzorgen en waarom rust en voedzame maaltijden in deze periode zo ontzettend belangrijk is. Én ook niet geheel onbelangrijk ik leer je hoe je hier een fijne balans in kan creëren want de slogan, ‘’Slaap als de baby slaapt’’ gaat niet altijd op! En al zou jouw baby goed slapen gedurende de dag, het is niet zo dat je kan ‘’koken als de baby kookt’’ en ‘’schoonmaakt als de baby schoonmaakt’’. Ik ga je helpen hoe je deze bijzondere periode van minder slaap maar met een hart vol liefde ontspannen en fijn gaat beleven.

Want de slogan Happy Mommy, Happy baby gaat wel altijd op!

Live online mini cursus “HET VIERDE TRIMESTER”: 

Maandag 28 februari 20:00 – 21:30 uur 

  • Na het volgen van de MINI cursus Het vierde trimester ben jij beter voorbereid op de kraamperiode.
  • Heb je geleerd waarom rust zo belangrijk is voor jouw herstel.
  • Heb je geleerd welke voeding jou tijdens de kraamperiode het beste ondersteund, incl. recepten.
  • Weet je welke producten je het beste kan gebruiken voor jouw baby en welke schadelijke babyproducten je beter buiten de deur kan houden (wetenschappelijke bewijzen).
  • Heb je de kennis en vaardigheden in handen om een postnataal plan te maken waarin jij jezelf helemaal gaat voorbereiden voor deze prachtige periode. Zodat je zelf in een periode waarin je door verandering van je hormoonhuishouding een gevoel van kalmte en controle houdt.
  • Heb je een e-book ontvangen voor je partner waarin hij/zij kan lezen hoe jij het beste ondersteund kan worden.
  • Verder zit deze mini cursus boordevol handige tips en weetjes en geef ik jouw waardevolle nieuwe inzichten over het vierde trimester.

buy one give one – vermeld bij de notities met wie je deze cursus wil gaan volgen (e-mailadres) en volg het samen voor de prijs van 1.